Blizzard begrijpt negatieve gebruikersreviews van Overwatch 2 op Steam

Blizzard begrijpt negatieve gebruikersreviews van Overwatch 2 op Steam

Maar leuk is anders

Blizzard heeft laten weten begrip te hebben voor de vele negatieve gebruikersreviews van Overwatch 2 op Steam.

Overwatch 2 is eerder deze maand op Steam uitgekomen, maar al snel werd de game 'gereviewbombed', wat inhoudt dat mensen massaal negatieve reviews hebben achtergelaten. Er zijn op moment van schrijven meer dan 150.000 reviews achtergelaten, die gemiddeld overweldigend negatief zijn.

Regisseur Aaron Keller laat in een blogpost weten dat het niet bepaald leuk is om zoveel negatieve feedback te ontvangen, maar hij begrijpt het wel. Veel van de reviews zijn namelijk geplaatst doordat de game niet meer speelbaar is in China, omdat de samenwerking met NetEase is stopgezet, en over het feit dat de PvE Hero-modus voor de game is geannuleerd. Juist die modus werd voor release als een van de belangrijkste toevoegingen ten opzichte van de eerste Overwatch gecommuniceerd.

"Het is geen fijne ervaring om 'gereviewbombed' te worden, maar het is wel fijn om te zien dat veel nieuwe spelers Overwatch 2 uitproberen. Veel van de reviews op Steam kaarten de annulering van de PvE-modus aan als een van de hoofdredenen waarom men ontevreden is. Dat begrijp ik. Die modus was een ambitieus project dat we uiteindelijk niet hebben kunnen leveren." Keller benadrukt dat Blizzard zich niet bedenkt over deze kwestie.

De ontwikkelaar maakt in de blog echter geen melding van een oplossing voor Chinese spelers die de game niet meer kunnen opstarten en hun progressie zijn verloren. Zoals gezegd richten veel gebruikersreviews zich daar op.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou