Bijna twee derde van CD Projekt Red werkt aan volgende The Witcher-game

Bijna twee derde van CD Projekt Red werkt aan volgende The Witcher-game

Volledige productie gaat in de tweede helft van dit jaar van start

Ongeveer twee derde van het totaal aantal ontwikkelaars bij CD Projekt Red werkt nu aan Project Polaris, de volgende The Witcher-game.

De Poolse ontwikkelaar gaf tijdens het bekendmaken van de cijfers van het fiscale jaar 2023 een update over de werkzaamheden. Er werken nu 403 mensen aan Polaris, de volgende game in de The Witcher-reeks. De game gaat in de tweede helft van dit jaar volledig in productie.

Het vervolg op Cyberpunk 2077, Project Orion, heeft op dit moment 47 ontwikkelaars voor zich - de game bevindt zich nog maar in conceptfase. Op Project Sirius, een The Witcher-game van The Molasses Flood, zitten maar 37 ontwikkelaars.

Project Polaris luidt het begin van een nieuwe The Witcher-trilogie in. Hoewel de release van de game nog lange tijd op zich kan laten wachten, is het de bedoeling dat de twee vervolgen relatief snel uit moeten komen. De drie games zouden vanaf de release van de eerste game in een tijdspanne van zes jaar moeten verschijnen. Verder is bekend dat de game op Unreal Engine 5 wordt ontwikkeld.

CD Projekt Red
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou