Betaalde Cities: Skylines 2-dlc verschijnt pas nadat hoofdgame verbeterd is

Betaalde Cities: Skylines 2-dlc verschijnt pas nadat hoofdgame verbeterd is

Dat belooft de ontwikkelaar

Ontwikkelaar Colossal Order wil pas betaalde downloadbare content voor Cities: Skylines 2 uitbrengen zodra de hoofdgame verbeterd is.

Dat heeft CEO Mariina Hallikainen laten weten in een blogpost. Colossal Order waarschuwde voor release al dat de prestaties van de game niet op het gewenste niveau waren, en na release regende het dan ook klachten van spelers. Er kwam eind oktober al een patch uit voor het spel, maar de game heeft nog niet het niveau bereikt die de ontwikkelaar voor ogen had.

"We brengen geen betaalde content uit voor Cities: Skylines 2 tot de bestaande prestatieproblemen zijn opgelost en onze standaard is bereikt. We zijn een klein team en moeten ons richten op de taken die voor ons liggen. We kijken er ook naar uit om door jullie suggesties voor de game te gaan, zoals het toevoegen van verschillende quality-of-life-verbeteringen vergelijkbaar met het origineel die we in dit vervolg hebbe gemist vanwege tijdgebrek."

Cities: Skylines 2 is nu verkrijgbaar voor pc. De versie voor PS5 en Xbox Series werd eerder uitgesteld naar de lente van 2024. Lars Cornelis gaf een 8 aan het spel: "Om vooruit te gaan, moet je soms eerst een stapje achteruit doen. Colossal Order legt een fundament waar het weer jaren op voort kan bouwen, maar heeft op dit moment nog zijn eigen voorganger als voornaamste concurrent."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou