Benchmarktool voor Final Fantasy 14-uitbreiding Dawntrail beschikbaar

Benchmarktool voor Final Fantasy 14-uitbreiding Dawntrail beschikbaar

Uitbreiding komt op 2 juli uit

Final Fantasy 14-spelers kunnen op pc een gratis benchmarktool downloaden om te kijken of de game nog steeds goed op hun systeem draait na het verschijnen van de aankomende Dawntrail-uitbreiding.

De uitbreiding verbetert namelijk de graphics van de game, zoals eerder al bekend is gemaakt. Op de officiële website kan men nu een benchmarktool downloaden waarmee bekeken kan worden of het systeem van de speler daar tegen opgewassen is.

Deze tool zal een aantal filmpjes afspelen. Spelers kunnen ook een personage aanmaken die in de beelden te zien is. Daarna wordt er een 'Benchmark Score' aan het systeem gegeven. Dit moet een indicatie geven van hoe goed de game na de release van Dawntrail op het systeem draait.

Dawntrail, dat op 2 juli verschijnt, is het begin van een nieuw verhaal binnen de mmo en speelt zich af op het nieuwe continent Tural. Daarnaast wordt de Pictomancer als nieuwe job toegevoegd aan de game. Ook zit er een nieuwe vliegende mount in. Final Fantasy 14 is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series-consoles en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou