Baldur's Gate 3 is officieel Steam Deck Verified

Baldur's Gate 3 is officieel Steam Deck Verified

Mensen kunnen de game nu zonder zorgen op Valve's handheld spelen

Baldur's Gate 3 is nu officieel 'Steam Deck Verified'.

Dat werd via social media aangekondigd. De pc-versie van de game was sinds release al op de Steam Deck speelbaar, maar 'Steam Deck Verified' houdt in dat de game zo goed als perfect draait op de Valve-handheld en dat de besturing op het apparaat ook in orde is. Het label wordt na uitvoerig testen door Valve uitgedeeld aan games.

Baldur's Gate 3 verscheen afgelopen week op pc en is in korte tijd erg populair geworden. Zo is de game op de negende plek in de lijst met meeste gelijktijdige spelers op Steam verschenen. Eerder werd al bekendgemaakt dat de PlayStation 5-versie van Baldur's Gate 3 op 6 september uitkomt. De Xbox Series X en S-versie laat langer op zich wachten, mogelijk zelfs tot in 2024.

Bastiaan Vroegop schreef een review-in-progress van de game: "Het voelt alsof we na een paar dagen nog maar een fractie van de game hebben gezien. Niet alleen qua verhaal: het is een game vol vermoedelijke geheimen, waarbij je het idee hebt dat je situaties op nog een totaal andere manier kunt oplossen dan waar je nu nog niet aan hebt gedacht. Daar verwees Larian al naar in eerdere livestreams. Speel je bijvoorbeeld een Paladin die iets kwaadaardigs doet? Dan ben je ineens een Oathbreaker, met serieuze gevolgen voor het verhaal en de gameplay."

Lees hier een aantal essentiële beginnerstips voor Baldur's Gate 3.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik vraag dit af hoe dit speelt op mn deck..oh ik twijfel zo omdat ik normaal niet van de turnbased games ben, maar hoor echt alleen maar positieve dingen. Daarnaast spreekt het DnD aspect mij ook echt aan

0
test

Ik heb hem gespeeld op m'n deck maar ik vind het teleurstellend. Beetje wazige graphics en lage fps. Gelukkig kan mijn laptop hem goed draaien want ik had in eerste instantie al een refund aangevraagd :) Als je geen PC maar wel een PS5 hebt denk ik dat je hem beter daar op kan halen, tenzij het slecht overgezet word natuurlijk. Wel een hele toffe game!

0

Aanbevolen voor jou