Ayaneo onthult in mei dunste oled-handheld ooit

Ayaneo onthult in mei dunste oled-handheld ooit

Hardware-fabrikant Ayaneo heeft aangekondigd in mei 's werelds eerste ultra-dunne Windows-handheld met oled-scherm te onthullen.

De start-up noemde in de aankondiging van de aankondiging (via Weibo) geen specificaties, maar claimt wel dat de lichte handheld met meerdere "'s werelds eerste features" en een "prijs die dichtbij de mensen staat" komt. Wanneer in mei precies de officiële onthulling moet volgen, blijft evenals onbekend.

Vertaalde Weibo-post van Ayaneo over het aankondigen van een ultra-dunne oled-handheld.

Mogelijk stapt de nieuwe handheld over op een AMD-apu uit de Ryzen 6000-reeks. Afgelopen januari onthulde Ayaneo de zogenaamde Next-handheld al met Ryzen 5000-apu's, waarvan later beloofd werd dat een Ryzen 6000-revisie nog moest volgen. Dit nieuwe oled-alternatief zou plaats moeten nemen naast de zogenaamde Ayaneo Next Pro.

Met de overstap van apu wordt vooral het gpu-component van de Windows-handheld hevig geüpgradet; Ryzen 6000-apu's komen met een geïntegreerde RDNA 2-gpu, zoals bijvoorbeeld ook de Steam Deck heeft. Tot dusver hebben al Ayaneo's handhelds altijd beroep gedaan op, inmiddels vrij gedateerde, geïntegreerde Vega-gpu's.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou