AMD Starfield-bundels nu verkrijgbaar

AMD Starfield-bundels nu verkrijgbaar

Ontvang de langverwachte game bij een nieuwe processor

AMD heeft diverse bundels beschikbaar gesteld, waarbij een nieuwe pc-processor wordt geleverd met een downloadcode van Starfield.

Het gaat om diverse bundels met processors uit de Ryzen- en Radion-series. In onderstaand schema zijn de verschillende processors die onder de bundels vallen te zien.

Daarbij kan er - afhankelijk van welke processor wordt aangeschaft - gekozen worden tussen de standaard en premium editie van de game. De standaard editie geeft spelers vanaf 6 september toegang tot de game, maar de premium editie geeft mensen vijf dagen eerder toegang.

Op de officiële website kunnen links gevonden worden naar winkels per land die de bundels ter beschikking stellen. In Nederland is dat onder andere Alternate en Informatique.

Eerder werd al aangekondigd dat AMD de exclusieve partner is van de pc-versie van Starfield. Dat houdt in dat deze versie FSR 2.0 ondersteund, oftewel FidelityFX Super Resolution - AMD's versie van Nvidia's DLSS. Dankzij een slim algoritme kunnen games beter ogen en soepeler lopen. De 2.0-versie kent diverse verbeteringen die games er nog beter uit laten zien.

Starfield verschijnt op 6 september op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. In de ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst. In dit artikel kan men alles wat tot nu toe bekend is over Starfield er op nalezen.

Starfield
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

deze game schreeuwt om op pc gespeeld te worden 60 fps and wide screen monitor !! Nu hopen dat het grinden en de ouderwetse facial expressions de sfeer niet in de weg gaan zitten.

[Reactie gewijzigd door TripleR40 op 12 juli 2023 - 15:09]

-1

Ik ga deze gewoon lekker op de Xbox spelen op de bank met controller, in Dolby atmos en 55" tv. Die 30fps is voor mij geen enkel probleem.

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 12 juli 2023 - 15:23]

-2

dolby Atmos en als de monden zo raar bewegen kan je Atmos ook in de prullenbak gooien

0
test

Dolby atmos is ook op Windows,, en ik denk dat ik hem toch op pc ga spelen, wel benieuwd hoe de game op nvidea draait tegen over xbox en amd video kaarten.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 12 juli 2023 - 16:43]

0
test

We hebben er een tijdje geduldig op moeten wachten. Ook is er de nodige kritieken geuit richting Bethesda, maar ik geloof dat mensen na de laatste deep dive wel echt zitten te wachten op Starfield, ik in ieder geval zeker. Ik heb mijn fysieke exemplaar reeds besteld, maar sta ook op het punt een pc te bouwen. Ik denk dat ik (net als wat ik met Knights of the Old Republic deed destijds) op Xbox en Pc een good guy en bad guy playtrough ga doen. p.s. Hoi gamer.nl, ik was een tijdje afwezig. Wel veel gelezen.

1

Aanbevolen voor jou