AMD bundelt Far Cry 6 en Resident Evil Village bij gpu's

AMD bundelt Far Cry 6 en Resident Evil Village bij gpu's

Bij aankoop van selectieve AMD-producten krijgen gamers gratis codes voor zowel Far Cry 6 als Resident Evil Village. De zogenaamde 'href="https://www.amd.com/en/promotions/game-bundle-radeon-6900xt" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Raise The Game</a>'-actie beperkt zich daarentegen wel tot selectieve (combinaties van) AMD's videokaarten en processoren.

De actie wordt gespreid over verschillende productgroepen, waaronder zowel losse videokaarten als laptops en pre-build desktops. Welke hardware en complete systemen precies in aanmerking komen voor de twee gratis games is afhankelijk van locatie en beschikbaarheid bij (web)winkels.

Raise The Game is hoofdzakelijk bedoeld voor gamers die een Radeon RX 6900 XT aanschaffen, verreweg de krachtigste gpu van AMD. In de Benelux is een dergelijke videokaart bij aangesloten retailers momenteel te verkrijgen in circa vijf verschillende smaken, te beginnen bij vraagprijzen à 1.749 euro.

Promo-afbeelding van AMD's Raise the Game-actie, waarbij Far Cry 6 en Resident Evil Village inbegrepen worden bij selecte hardware.

AMD's betaalbaardere videokaarten komen soms dus ook in aanmerking voor de actie, maar enkel als deze in een systeem aan de juiste AMD-processors worden gekoppeld. Voor desktops mogen dat nagenoeg alle Ryzen-processoren sinds de 3000-generatie zijn, voor laptops beperkt het aanbod zich tot enkel de nieuwere Ryzen 5000-cpu's.

Momenteel lijkt in de Benelux alleen Alternate aangesloten bij de actie; daar worden vijf verschillende pre-builds en één laptop aangeboden die onderdeel vormen van de weggeefactie. 

Zowel Far Cry 6 als Resident Evil Village maken gebruik van slimme technologie van AMD, zoals FidelityFX Super Resolution. De samenwerking met de rode hardware-gigant is in Far Cry 6 zelfs nog iets schrijnender; als onderdeel van Raise The Game krijgen ook een AMD Radeon-pet en Ryzen-shirt om in de shooter te dragen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mooie deal zou je zeggen dat je deze 2 top games erbij krijgt als je deze genres leuk vindt alleen met de huidige prijzen gaat het echt nergens meer over. Ik heb geluk gehad met een pre-order binnen een maand na launch te maken op een GPU (duurde alsnog 6 maanden voor ik deze ontving). Ik wilde wachten op de reviews en benchmarks. Ik hoef voorlopig geen nieuwe GPU te kopen alleen voortaan skip in benchmarks wel.

0
test

@004 Het valt ook wel op dat er sinds de prijsinflatie er maar weinig van dit soort acties zijn geweest. 'Back in the day' waren er tijden dat je bij sowieso gpu (en soms nog cpu) wel een spelletje erbij kreeg, ook als je niet per se voor de premium producten ging. Vandaag de dag betaal je makkelijk drie PlayStation 5's voor een mooie videokaart en dan mag je van geluk spreken als je daar een gamepje bij krijgt. Zeker voor deze bedragen voelt dat nogal krom.

0

@TomKauw Beetje late reactie: Haha, het is wel erg indd qua prijzen op het moment en vind het indd ook krom

0

Aanbevolen voor jou