Alle Baldur's Gate 3-metgezellen hebben nu passende kusanimaties

Alle Baldur's Gate 3-metgezellen hebben nu passende kusanimaties

Nieuwe update is sinds gisteren beschikbaar

Larian Studios heeft gisteren een nieuwe patch voor Baldur's Gate 3 uitgebracht. Dit geeft alle metgezellen onder andere unieke kusanimaties.

Volgens de patch notes van patch 6 heeft elke metgezel die spelers kunnen hebben nu "unieke kussen die hun persoonlijkheid uitstralen". Elk personage wisselt een aantal verschillende kusanimaties af, verschillend van "ongelooflijk romantisch" tot "intens".

Daarnaast hebben sommige metgezellen nu nieuwe animaties wanneer ze stilstaan in een kamp en kan men een aangenomen metgezel uit de party sturen terwijl men praat met de metgezel die men wil toevoegen. Tot slot worden er allerlei bugs opgelost en kan men wanneer er voor een vaste moeilijkheidsgraad is gekozen alsnog switchen naar Custom Mode - behalve wanneer men in Honour Mode speelt.

Baldur's Gate 3 kwam vorig jaar uit voor pc, PlayStation 5 en uiteindelijk ook Xbox Series X en S. De game werd alom geprezen en beloond met diverse awards. Bastiaan Vroegop gaf een 9,5 in de Gamer.nl-recensie: "Baldur's Gate 3 is de beste rpg in jaren. Het spel is niet voor iedereen gemaakt en bevat vooral voor niet-D&D'ers een steile leercurve. Maar wie bereid is er in te duiken, vindt een game die je meer keuzevrijheid biedt dan we ooit in genregenoten zagen."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

heel belangrijk ook…. *start borderlands 3 op* ;)

-1
test

???????

-1
test

Veel plezier met je saaie, run-of-the-mill looter-shooter. Maar laat je reacties dan thuis als een onderwerp je niet interesseert. Anders zal het zeer leuk worden voor mij om onder iedere Soulslike en Looter-shooter mijn nutteloze, mooie meningen te verkondigen.

-1
test

Thanks! ga los zou ik zeggen ;)

0

Aanbevolen voor jou