Air Twister is de nieuwe game van Shenmue-maker Yu Suzuki

Air Twister is de nieuwe game van Shenmue-maker Yu Suzuki

De nieuwe game van Shenmue-maker Yu Suzuki blijkt een Apple Arcade-titel te zijn met de naam Air Twister.

Watch on YouTube

Air Twister is deze week aangekondigd als een 3D fantasy-shooter en wordt ontwikkeld door YS Net, de studio achter Shenmue 3 (uit 2019). De onthullingstrailer is hierboven te zien. Air Twister komt op 24 juni exclusief naar Apple Arcade, het is onbekend of de game later ook voor andere platformen uitkomt.

Air Twister krijgt touchscreenbesturing, met gameplay die beschreven wordt als “swipe-shooting”. “Raas door de lucht in deze nieuwe oneindige fantasy-shooter van de legendarische gamemaker Yu Suzuki”, zo luidt het op de gamepagina op Apple Arcade. “Spelers kruipen in de huid van Princess Arch, vechtend tegen bizarre indringers om [Princess Arch’] planeet van vernietiging te redden.”

In een interview met Axios legt Yu Suzuki uit hoe de game tot stand is gekomen. “Toen ik het Apple-hoofdkwartier inliep hadden we eigenlijk een erg goed gesprek; wat nou als ik een erg rechttoe rechtaan spel zou maken die je keer op keer opnieuw wil spelen, zoals old-school arcadespellen?”

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Panzer Duckoon ? :D ik zie space harrier en panzer dragoon invloeden and im all in for it.. totdat ik apple arcade las, bleh

0
test

beetje planet harriers achtig. maar dan gezapiger.

0

Aanbevolen voor jou