Activision toont inhoud van Call of Duty: Mobiles vierde seizoen Wild Dogs

Activision toont inhoud van Call of Duty: Mobiles vierde seizoen Wild Dogs

Activision geeft een blik op de content die 28 april aan het vierde seizoen van Call of Duty: Mobile wordt toegevoegd.

Watch on YouTube

Het seizoen, dat de naam Wild Dogs heeft, bevat onder andere “een gloednieuwe manier om battle royale te spelen” met de nieuwe Sandstorm-modus. “Een zandstorm zal willekeurig opduiken in het wild tijdens battle royale. Spelers die de storm ingaan worden uitgedaagd om orkanen te ontwijken en high-tier loot en speciale spullen te bereiken die in de zandstorm verborgen liggen.”

Het vierde seizoen van Call of Duty: Mobile bevat ook nieuwe modi. Zo is er Ground War, een grootschalig gevecht waarin infanterie- en voertuiggevechten worden gecombineerd. De andere modus is een toernooi waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen om de “Epic DL Q33 - Red Sprite” en “Shadow Blade - Red Sprite” te verdienen.

Ook staat er een nieuw thema-evenement gepland, Sandstorm’s Eye, waarin spelers moeten samenwerken om olie af te pakken van npc’s. Tot slot komen twee bekende maps naar Wild Dogs, namelijk Satellite uit Call of Duty: Black Ops - Cold War en Khandor Hideout uit Modern Warfare (2019). Ook bevat het seizoen nieuwe operators, wapen-blauwdrukken, calling cards, charms, COD Points en beloningen voor de Battle Pass.

Call of Duty: Mobile seizoen 4 wordt speelbaar op zowel Android- als iOS-apparaten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou