Acht Region Packs voor Cities: Skylines 2 in de maak

Acht Region Packs voor Cities: Skylines 2 in de maak

De nieuwe content kan op release gratis gedownload worden

Ergens binnenkort worden er acht gratis 'Region Packs' voor het pas uitgekomen Cities: Skylines 2 beschikbaar gesteld.

Dat heeft Paradox Interactive laten weten via een nieuwe video. De Region Packs voegen assets toe zodat spelers steden op bepaalde regio's kunnen laten lijken. Het gaat om Frankrijk, Duitsland, China, Japan, het Verenigd Koninkrijk, de westkust van de VS, de oostkust van de VS en Oost-Europa.

In totaal moeten de acht Regio Packs meer dan 2500 nieuwe assets naar de game brengen. In plaats van dat de ontwikkelaar deze content zelf maakt, werkt men samen met verschillende bekende content creators rondom de franchise, waaronder Titan, bsquiklehousen, MacWelshman en Gurny. Wanneer de Region Packs precies beschikbaar komen is op moment van schrijven nog niet bekend.

Cities: Skylines 2 is nu verkrijgbaar voor pc. De versie voor PS5 en Xbox Series werd eerder uitgesteld naar de lente van 2024. Colossal Order waarschuwde voor release al dat de prestaties van de game niet op het gewenste niveau waren, en na release regende het dan ook klachten van spelers. Onlangs beloofde de ontwikkelaar patches uit te brengen om de prestaties te verbeteren. Een eerste patch die prestaties verbeterd is eind vorige week verschenen.

Lars Cornelis gaf een 8 aan de game: "Om vooruit te gaan, moet je soms eerst een stapje achteruit doen. Colossal Order legt een fundament waar het weer jaren op voort kan bouwen, maar heeft op dit moment nog zijn eigen voorganger als voornaamste concurrent."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat ze de game eerst eens optimaliseren... het regent overal klachten

0

Dit dus, ook dat ze 30fps als target aanhouden. Kan gewoon echt niet meer. 60 is echt wel de ondergrens, zeker op pc. Laten we nou niet het weer gewoon gaan vinden dat we 30 draaien. En ja ik snap dat t geen snelle actie game is, maar t kijkt ook gewoon niet prettig.

0

De game moet zeker wat optimalisatie updates krijgen, maar 60 fps voor een management sim slaat natuurlijk nergens op. Ben ook wel benieuwd waarom je vind dat dat de ondergrens moet zijn?

0
test

De hotfix/patch die vrij snel na release is uitgebracht, heeft voor mij veel goed gedaan qua performance.

0

Het probleem is niet zozeer dat het 30 FPS is, probleem met een target van 30 is dat als hij daar onder dipt ( wat het sowieso doet ) het tergend is. We willen in deze tijd gewoon geen haperingen meer hebben.

0

Aanbevolen voor jou