Aankomende toevoegingen aan Palworld onthuld

Aankomende toevoegingen aan Palworld onthuld

Game is inmiddels meer dan acht miljoen keer verkocht

Ontwikkelaar Pocketpair heeft laten weten welke toevoegingen spelers van de early access-versie van Palworld de komende tijd kunnen verwachten.

De ontwikkelaar wil zich eerst richten op het oplossen van grote bugs, waaronder een laadscherm dat blijft hangen. Daarbij moet de artificiële intelligentie van de pals verbeterd worden.

Daarna richt de ontwikkelaar zich op toekomstige updates met nieuwe content, waaronder PvP-gameplay, een arena waarin pals tegen elkaar kunnen vechten, cross-play tussen Xbox en Steam, nieuwe eilanden, pals, eindbazen en technologie en de mogelijkheid om te wisselen van server.

Het vrijdag op Steam, Xbox-consoles en Game Pass uitgekomen Palworlds is inmiddels meer dan acht miljoen keer verkocht. Daarbij waren er gisteren op Steam meer dan 2 miljoen gelijktijdige spelers van de game te vinden.

In Palworld kunnen spelers zogeheten Pals verzamelen. Deze wezens helpen spelers met klusjes op de boerderij en kunnen ter bescherming dienen, maar kunnen ook verkocht worden. Daarnaast verkennen spelers diverse kerkers. Daarbij kunnen Pals worden neergeschoten, zodat ze voedsel of materialen opleveren.

In schril contrast met het grote succes van de game staat de kritiek van mensen die claimen dat het spel kopieert van de Pokémon-franchise. De ontwerpen van de wezens die spelers in de game kunnen verzamelen zouden veel weghebben van pokémon - er gaan zelfs theorieën dat ontwikkelaar Pocketpair AI heeft gebruikt om pokémon te 'mixen' en zo met nieuwe designs te komen. Lees hier een column over de situatie. 

Palworld
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou