Aankomende Balatro-update maakt de game iets makkelijker

Aankomende Balatro-update maakt de game iets makkelijker

Ook worden er nieuwe Jokers geïntroduceerd

Binnen een week moet er een nieuwe update voor de roguelike pokergame Balatro verschijnen, waarmee onder andere de moeilijkheidsgraad iets aangepast wordt.

De 'ante'-scaling gaat wanneer spelers relatief ver in een potje komen iets omlaag. Dit is in feite de moeilijkheidsgraad van de game, en dus wordt de game waarschijnlijk iets minder uitdagend.

Verder worden er nieuwe Jokers toegevoegd in de vorm van Perishable Jokers en Rental Jokers. Eerstgenoemde Jokers schakelen kaarten die 'Perishable' zijn na vijf rondes uit, en Rental Jokers laten 'Rental'-kaarten voordat een potje begint 1 dollar kosten en tijdens rondes 3 dollar. Verder wordt de balans van de bestaande kaarten hier en daar aangepast.

De volledige patch notes zijn hier te vinden. De update is nu al in bètavorm speelbaar voor sommige pc-spelers, maar moet zoals gezegd binnen ongeveer een week tijd voor iedereen beschikbaar komen.

Balatro is een roguelike waarin spelers decks bouwen en pokeren. Men kan verschillende soorten kaarten verkrijgen en daarmee combo's creëren om hoge scores te halen. De game verscheen in februari op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, pc en begin maart voor Mac. De ontwikkelaar gaf eerder aan te werken aan een versie van de game voor iOS en Android.

Ron Vorstermans gaf het spel een 9 in de Gamer.nl-review: "Er zal wellicht teleurstellende dlc komen, er zullen tijden komen dat het spel nergens meer wordt genoemd, maar Balatro zal er altijd voor je zijn als je even niets te doen hebt. Dit is zo’n game waarvan het simpele concept zich leent voor bijna onbegrensde diepgang. Zelfs na tientallen uren spelen weet deze roguelite deckbuilder je te verrassen met strategieën waarvan je niet wist dat ze mogelijk waren."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou