Win een goodiebag van Nintendo

Win een goodiebag van Nintendo

Nintendo heeft hun online store vernieuwd en ter gelegenheid daarvan mogen wij een speciale goodiebag weggeven. In deze box tref je allerlei aan Nintendo-gerelateerde items, zoals een Mario-knuffel en Splatoon-tas.

In de My Nintendo Store vind je eigenlijk alles gerelateerd aan Nintendo, zoals games, consoles, controllers, merchandise en amiibo. Het is nu ook mogelijk om via de website Switch-games te kopen.

Omdat de onlinewinkel een complete herziening heeft gehad, mogen wij de website in het zonnetje zitten middels een giveaway. Jij kunt deze Nintendo-goodiebag vinden! Dit vind je in het pakket:

- Knuffel Kat-Mario – Nintendo Tokyo Exclusive

- Joy-Con-controllerset (rood)

- Hanafuda-kaarten Mario (rood)

- Splatoon 3 Gymtas

View post on Instagram
 

Meedoen? Dat gaat heel makkelijk! Je hoeft alleen maar in de comments op bovenstaande Instagram-post te reageren met wat jouw favoriete Switch-game is. Geen Instagram? Je kunt ook onderaan dit artikel reageren. Ook dan doe je automatisch mee aan de giveaway.

Veel geluk toegewenst!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Favoriete Switch game: Mario Odyssey. Of BOTW, maar beiden GOAT materiaal wat mij betreft.

0
test

Favoriete Switch game: Xenoblade Chronicles 2 Reden: Totaal niet van de RPG's of gelijkwaardige, maar XC2 heeft me zo verrast dat ik nu ook met veel plezier XC3 aan het spelen ben.

0

Aanbevolen voor jou