Deal van de Dag: 8Bitdo Pro 2-controller

Deal van de Dag: 8Bitdo Pro 2-controller

Vandaag is de 8Bitdo Pro 2 de deal van de dag op Gamer.nl.

8Bitdo Pro 2

De 8Bitdo Pro 2 is één van de betere bluetooth-controllers voor Nintendo Switch en mobiel.  Redacteur Wesley gaf de Pro 2 een 8 in zijn review

"De 8bitdo Pro 2 is een uitstekende controller die heel veel waar voor z’n geld biedt. Deze opvolger van de SN30 Pro+ is slechts een paar punten verbeterd, maar dat zijn net de verbeteringen waar je naar op zoek bent. Er missen nog steeds functies, maar dat neemt niet weg dat we zelden een controller tegenkomen die zóveel biedt voor relatief weinig geld."


8Bitdo Pro 2

Watch on YouTube

Wat is de Deal van de Dag?

Omdat veel goede aanbiedingen snel komen en gaan introduceert Gamer.nl de Deal van de Dag: een aanbieding die in ieder geval vandaag geldt en mogelijk de moeite waard is. Dat kunnen games, hardware, merchandise en andere spullen zijn die we aanbevelen, naast de wekelijkse gamedeals op donderdag.

Uiteraard is het belangrijk om te vermelden dat dergelijke deals affiliate-inkomsten voor Gamer.nl genereren, waarmee we de website kunnen verbeteren. Naast dat we de bezoeker hopelijk een handje kunnen helpen, steun je er ook de website mee. Laat dat je echter niet weerhouden om kritisch te zijn: vind je een product ergens anders voor een lagere prijs, laat het dan vooral weten in de reacties.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou