Spelers vinden zombies in Red Dead Online

Spelers vinden zombies in Red Dead Online

Er zijn op meerdere plekken zombies opgedoken in Red Dead Online, de online-modus van Red Dead Redemption 2. Spelers deelden screenshots van de gevonden zombies op Reddit.

De eerste vondst van een zombie werd gedeeld door Reddit-gebruiker xXVoluntaryeyeXx die een afbeelding deelde van een liggende zombie met een blauwe gloed en gele ogen. Nu zijn er meerdere spelers die hetzelfde meemaken en zombies vinden in de game. Zo omschrijven spelers zombies te vinden waarvan de mond nog lijkt te bewegen, de ogen nog knipperen en regelmatig rechtop staan. Opvallend is dat deze zombies allemaal gevonden zijn in de buurt van het gedeelte Armadillo.

Bron: Reddit

Op dit moment is het nog onduidelijk waarom deze zombies verschijnen in de game. De meningen zijn dan ook verdeeld binnen de community. Zo wordt gedacht aan een tweede deel van Undead Nightmare; het zombie-vervolg van de originele Red Dead Redemption. Volgens de gedeelde afbeeldingen lijken de zombies in ieder geval hetzelfde uiterlijk te hebben als in Undead Nightmare.

Een andere mogelijkheid is een nieuwe contentupdate voor Red Dead Online waarbij het thema draait om Halloween. Aangezien 31 oktober niet ver weg is lijkt dit een reële mogelijkheid te zijn. Verder wordt nog gedacht aan een glitch als gevolg van de recente contentupdate voor Red Dead Online waarbij ongebruikte personages van Rockstar verschijnen binnen de online wereld. Wat de verklaring voor deze zombies ook is, Rockstar houdt momenteel nog zijn lippen stijf op elkaar.

Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoop het eigenlijk niet ...verpest beetje het spel.

0

Aanbevolen voor jou