Zo moet het Bloodborne-bordspel er uit gaan zien

Zo moet het Bloodborne-bordspel er uit gaan zien

Bordspellenmaker CMON Games heeft een trailer uitgebracht waarin het concept van Bloodborne: The Board Game in beeld wordt gebracht.

De trailer toont 3D-representaties van hoe het bordspel er uit moet gaan zien. Het bordspel zelf bestaat immers nog niet, omdat vanaf morgen de Kickstarter voor het project ingaat. Afhankelijk van of het project wordt gefinancierd, wordt het bordspel echt gemaakt.

Het Bloodborne-bordspel is een dungeon crawler waarin spelers met miniaturen werken. Elke speler begint met met een generieke deck kaarten en verdient gedurende een potje meer kaarten om zijn of haar personage te upgraden.

CMON Games maakt diverse bordspellen gebaseerd op games en andere franchises. Voor Bloodborne heeft het bedrijf de hulp ingeroepen van designers Michael Shinall en Eric M. Lang. Shinall werkte eerder aan het moba-bordspel Rum & Bones en deckbuilder Xenoshyft: Onslaught. Lang heeft gewerkt aan succesvolle spellen als Blood Rage en Rising Sun. Hij werkte ook aan het in 2016 verschenen kaartspel rondom Bloodborne.

Vanaf morgen moet de Kickstarter-pagina van Bloodborne: The Board Game online staan. Bekijk de trailer hieronder.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk voor mensen die het spel nog nooit gespeeld hebben.

0

@rashura dit lijkt mij meer voor de fans dan voor mensen die de game niet kennen. Geen idee of dit leuk zou zijn. Krijg totaal geen beeld van hoe het spel speelt. Ook geen prijs voorbij zien komen

0
test

Ben wel benieuwd. Het spel heb ik met veel plezier gespeeld. Zou wel tof zijn als er meerdere figuurtjes van bazen (niet alleen cleric beast) bij zouden zitten.

0

Aanbevolen voor jou