Zelda: Tears of the Kingdom ontvangt leeftijdsclassificatie in Zuid-Korea

Zelda: Tears of the Kingdom ontvangt leeftijdsclassificatie in Zuid-Korea

Het Zuid-Koreaanse Rating and Administration Committee heeft een leeftijdsclassificatie aan The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom gegeven.

De game mag daar gespeeld worden door mensen vanaf 12 jaar. Fans hopen echter vooral dat dit betekent dat het spel de eerder aangekondigde releasedatum van 12 mei 2023 gaat halen. Aangezien de game al een classificatie heeft en daardoor veel dingen vast horen te liggen, is die kans inderdaad aanzienlijk.

Overigens wordt in de beschrijving genoemd dat Link op een avontuur gaat "om Zelda te vinden", wat suggereert dat het tweetal wederom gescheiden wordt in de game. Veel concrete details over het verhaal zijn er nog niet - eerder was al duidelijk dat delen van Hyrule in deze game in de lucht vliegen en dat Link deze 'vliegende eilanden' bezoekt.

Het vervolg op Zelda: Breath of the Wild werd al een paar jaar geleden aangekondigd. Breath of the Wild verscheen in 2017 tegelijk met de Nintendo Switch, al is het game ook op de Wii U beschikbaar – de ontwikkeling van het spel begon daar namelijk op. De game nam de franchise op de schop door een grote, open spelwereld te bieden en in plaats van de standaard kerkers spelers in verschillende, kleinere ‘Shrines’ puzzels op te laten lossen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik verwachtte ook geen 18+ ik hoop alleen dat het niet exact hetzelfde verhaal gaat worden

0
test

@Tad Nintendo stelt zelfde teleur bij mij met zelda, ik verwacht dat het wel goed komt met tears of the kingdome

0
test

@Tad Ik verwacht dat de oude champions nu echt wel klaar zijn en er plaats wordt gemaakt met de karakters die jou geholpen hebben met de Divine Beasts te verslaan. Dit zou leuk zijn als zij de nieuwe champions worden en je ze moet rekruten. Daarnaast zal er natuurlijk nog veel meer te doen zijn en hopelijk wat meer dungeons. Belangrijkste vind ik dat het ontdekken van de wereld net zo leuk blijft als BotW.

0

@Snafu9 Als Zelda spelen, of in ieder geval Zelda meer als hulp rond te hebben zoals in Spirit Tracks of Windwaker leek mij eerlijk gezegd wel leuk voor een beetje variatie

0

Aanbevolen voor jou