Zelda: Link's Awakening en Luigi's Mansion 3 speelbaar op E3

Zelda: Link's Awakening en Luigi's Mansion 3 speelbaar op E3

Nintendo heeft meer duidelijkheid gegeven over wat het allemaal tijdens E3 van plan is. Zo zijn de Switch-games Luigi's Mansion 3 en de remake van The Legend of Zelda: Link's Awakening speelbaar op de beursvloer.

Ook Pokémon Sword en Shield en Marvel Ultimate Alliance 3 zijn speelbaar op E3. Nintendo meldt daarnaast dat er nog meer games zijn. Hoewel niet zeker is om welke titels het gaat, zouden spellen als Animal Crossing en Astral Chain daar ook onder kunnen vallen.

Het bedrijf toont aanstaande dinsdag om 18:00 uur Nederlandse tijd een Direct-uitzending. Nintendo benadrukt dat deze om Switch-software draait. Daarna volgt meteen de eerste dag van de Treehouse-stream, waarin diverse games worden uitgelicht. Woensdag en donderdag wordt deze stream ook gehouden, vanaf 18:00 uur. Donderdag draait daarbij geheel om indiegames.

Tot slot houdt Nintendo vanaf aanstaande zaterdagavond 20:00 uur diverse toernooien en zendt het deze live uit. Zo moeten spelers moeilijke levels uit Super Mario Maker 2 tegen elkaar spelen, wordt de Splatoon 2 World Championship 2019 gehouden en nemen kampioenen het tegen elkaar op in Super Smash Bros. Ultimate.

Nintendo houdt van 11 tot 18 juni ook een speciale uitverkoop op de eShop van Switch en 3DS. Om welke games het gaat is nog niet duidelijk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou heel graag een Chinatown Wars 2 willen zien of de aankondiging van Mario Kart 9.

0
test

@TommyVercetti Ga je nou bij elke aankondiging zeggen dat je wacht op Mario Kart 9?.....

0
test

@Soneh Ja zo graag wil ik MK9

0

Aanbevolen voor jou