YouTuber maakt Super Mario Bros. na met Chris Pratt

YouTuber maakt Super Mario Bros. na met Chris Pratt

YouTuber Re-Imagined Games heeft in Unreal Engine een realistischere versie van Super Mario Bros. gemaakt, met Chris Pratt als Mario.

De YouTuber is twee maanden bezig geweest met ontwikkeling in Unreal Engine 5 en had voorheen geen enkele ervaring met de ontwikkeling van games.  

Op het

Watch on YouTube

 is een trailer van de fan-game verschenen. In de trailer zijn verschillende levels in Mushroom Kingdom te zien, met een realistisch model van Chris Pratt als Mario. 

De ontwikkelaar is van plan om in toekomstige updates meer castleden van de aankomende film toe te voegen als Mario-personages, zoals Jack Black als Bowser en Charlie Day als Luigi

Watch on YouTube

De fan-game is gebaseerd op Mario-film die Nintendo vorig jaar aankondigde. De film moet in het voorjaar van 2023 in bioscopen verschijnen en op 6 oktober verschijnt de eerste teaser trailer van de film. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Even los van dat het best gaaf is dat iemand zich zo vastbijt in een idee merk ik dat unreal 5 wel een signature krijgt met het rotsachtige werelden.

0
test

@gamerlezer Ja of is dat gewoon makkelijk om mee te beginnen omdat die dingen al in de standaard van UE5 zitten? Kan zijn dat dit gewoon is omdat we nog weinig echte games hebben gezien dus meeste wat we zagen was ook demo van de engine. Als je kijkt naar de matrix demo zie je wel dat er gewoon zonder rotsen ook gemaakt kan worden. Denk dat dit gewoon iets iets wat je snel als onervaren persoon kan gebruiken in deze engine, zonder eigen textures

0
test

Super leuk filmpje! Leuk om hele proces mee te maken en het eind resultaat ziet er best goed uit.

0

Aanbevolen voor jou