Yakuza-maker begint radioshow in Japan

Yakuza-maker begint radioshow in Japan

Yakuza-bedenker Toshihiro Nagoshi heeft aangekondigd een radioshow te gaan presenteren in Japan.

De Japanstalige show Nagoshi Studio Presents Future Lounge wordt vanaf nu regelmatig op Tokyo FM uitgezonden. Naghoshi presenteert de show samen met tv- en radiopersoonlijkheid Ami Kikuchu. 

De show speelt zich af in een fictioneel café. Elke aflevering komt er een andere gast langs die zijn of haar passies en kijk op het leven deelt. Nagoshi: "Ik heb altijd al een radioprogramma willen maken, en toen ik er aan begon realiseerde ik me eens te meer dat het belangrijk is om gasten goed te begrijpen. Daar wil ik mij allereerst op focussen."

Nagoshi vertrok eerder bij Sega en heeft zijn eigen studio Nagoshi Studio opgericht, dat onderdeel is van het Chinese bedrijf NetEase Games. Pas geleden werd bekendgemaakt dat de nieuwe game van de studio nog maar in conceptfase  bestaat.

Overigens lijkt het een trend te worden dat Japanse ontwikkelaars zich in het presentatievak storten. Hideo Kojima kondigde eerder dit jaar aan een eigen podcast te beginnen en Katsuhiro Harada - de maker van Tekken - is vorig jaar met een videoreeks begonnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou