Xenoblade Chronicles-reeks gaat door na derde deel

Xenoblade Chronicles-reeks gaat door na derde deel

Xenoblade Chronicles 3 moet niet het laatste deel in de franchise worden.

Dat heeft ontwikkelaar Genki Yokota bevestigd in een interview dat door Nintendo werd gepubliceerd. Hem werd gevraagd of er nog meer games in de reeks verwacht kunnen worden, aangezien hij Xenoblade Chronicles 3 eerder "het hoogtepunt van de serie" had genoemd.

Daarop antwoordde hij: "Ja, het gaat nog door!" Hij zegt zelfs dat hij "zo lang mogelijk door wil gaan" met de reeks. Ook laat hij weten dat de aankomende dlc van Xenoblade Chronicles 3 "veel content heeft dat mensen niet gaat teleurstellen". De grootte wordt volgens hem vergelijkbaar met Xenoblade Chronicles 2-uitbreiding Torna - The Golden Country. Het complete interview met nog veel meer informatie over de franchise is hier te lezen.

Xenoblade Chronicles 3 is vanaf vandaag uit op Nintendo Switch. De game ontving een 9 op Gamer.nl: "Er mogen dan geen titanen in zitten, maar Xenoblade Chronicles 3 weet met kop en schouder boven zijn voorgangers uit te steken. Het aangrijpende verhaal en de zo goed als geperfectioneerde gameplay complementeren elkaar op sublieme wijze, mede dankzij een ijzersterke cast en een vernieuwd en verbeterd vechtsysteem."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Mooi, laat maar komen. Vandaag 3 binnen gehad en kan niet wachten totdat mijn werk klaar is...

0
test

Is er eigenlijk al bekend of Xenoblade Chronicles X naar de Switch komt? En zo ja, wanneer ongeveer?

0

Aanbevolen voor jou