Xenoblade Chronicles origineel vs. remaster

Xenoblade Chronicles origineel vs. remaster

Het Youtube-kanaal Paradigm & Erico heeft een video gemaakt waarin Xenoblade Chronicles voor de Wii en Xenoblade Chronicles Definitive Edition voor de Switch vergeleken worden.

In een video van Paradigm & Erico worden de Wii-versie van Xenoblade Chronicles vergeleken met de Definitive Edition op de Nintendo Switch. Hierin is goed te zien welke grafische verbeteringen en veranderingen de game heeft gekregen.

Er zijn onder andere veranderingen aangebracht op het kleurgebruik, het contrast is aangepast en bij een aantal beelden is ook te zien dat de sfeer is veranderd doordat het in plaats van licht, donker is. Verder ziet de omgeving er gedetailleerder uit, zoals bijvoorbeeld het gras. Ook zijn de harde randen aangepast en zien de personages er meer gepolijst uit, als voorbeeld, de haren en huid.

Xenoblade Chronicles vindt plaats op twee titanen die in gevecht zijn met elkaar, de Bionis en de Mechonis. De mensen die op Bionis leven, voeren voortdurend oorlog met de Mechon Mechonis. De sleutel tot het winnen van de oorlog is de Monado van Bionis, een zwaard die de titaan volgende legende zelf gebruikt heeft. De protagonist, Shulk, is degene die het zwaard in handen krijgt en gaat op pad om de oorlog te winnen.

Bekijk hieronder de video en een aantal screenshots.

Xenoblade Chronicles kwam voor het eerst uit in 2010 op de Wii. Een aantal jaar later kwam de game ook uit op de 3DS. De remaster komt uit in 2020.

Watch on YouTube
Xenoblade
Xenoblade
Xenoblade
Xenoblade
Xenoblade

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat ziet eruit alsof het behoorlijk indrukwekkende remaster wordt! Eentje om in de gaten te houden, heb hem nooit op de Wii gespeeld.

0
test

Ik zie liever een vergelijking tussen de wii-versie gespeeld op een wiiU (met hdmi kabel ipv VGA) en de nieuwe switch-versie

0
test

@Sisko En wat dank je dan te zien, dat er minder verschil is? Kijk eens naar dat plaatje van die gebouwen/tempel met afgerond dak. Bij mij het onderste plaatje. Bij de originele zie je daar geen planten op staan. Enkel een texture wat groenig is. Op de remaster ineens wel. En zelfs veel meer op plekken waar het origineel niet eens wat groen had. Denk jij dat die originele in HD dan ineens wel allemaal bomen en planten had? HD voegt geen dingen zo drastisch toe, het maakt enkel resolutie hoger waardoor dingen scherper zijn. Het had dus voor se vergelijking geen enkel verschil gemaakt. Daarbij is dit een heel eerlijker vergelijking tussen origineel en switch. In HD is het niet geheel zoals origineel.

0
test

@watashi wa maurice desu. Jij doet blijkbaar de aanname dat ik vermoed dat er weinig veranderd is. Dat is onterecht. Als de originele wii versie speelt op de wiiU ziet het spel er al mooier uit puur omdat het via hdmi gaat. Dat HD dus niet geheel is als het origineel ben ik niet met je eens, omdat ik de originele disc gebruik. Ik probeer ook geen afbreuk te doen aan de vergelijking die er nu gemaakt wordt, ik zou aanvullend graag een vergelijking willen zien zoals ik geschetst heb

0

Aanbevolen voor jou