Xenoblade Chronicles 3-Direct wordt woensdag uitgezonden

Xenoblade Chronicles 3-Direct wordt woensdag uitgezonden

Aanstaande woensdag zendt Nintendo een nieuwe Direct uit rondom Xenoblade Chronicles 3.

De uitzending draait in zijn geheel om de aankomende rpg voor Nintendo Switch - kijkers hoeven dus geen andere games te verwachten. Wel wordt er ongeveer twintig minuten aan informatie gegeven over het spel. De presentatie vindt op 22 juni om 16:00 uur Nederlandse tijd plaats en kan onder andere op

Watch on YouTube

bekeken worden.

De game speelt zich af in Aionios, een levendige wereld waarin spelers hun reis beginnen om een einde te maken aan de eeuwige strijd tussen twee rivaliserende naties. Volgens Nintendo ontdekken spelers uitgestrekte landschappen, ontmoeten ze nieuwe wezens in het wild en vechten ze met unieke Arts en wapens.

Spelers kruipen in Xenoblade Chronicles 3 in de huid van de hoofdpersonages Noah en Mio te midden van een vete tussen de vijandige naties Keves en Agnus. Zes personages uit deze naties maken deel uit van een groots verhaal met het leven als het centrale thema.

De game komt op 29 juli uit op Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Wordt je nou niet moe van jezelf. Nintendo kan maar vrij weinig goed doen bij jou. Overigens is Xenoblade een gewilde game bij de RPG liefhebbers. Vorige deel is meer dan 2 miljoen keer verkocht, dus niet zo gek dat ze de game even in de spotlight zetten.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Die 29e is voor nu maar een roddel. Hou dat in je achterhoofd.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 En daar gaan we weer.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Echt heel vermoeiend. Bij ieder topic verdraai je het onderwerp zo dat het weer uit komt bij je bijna ziekelijke obsessie voor bepaalde onaangekondigde Nintendo games.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Dit hoeft van mij nou ook weer niet, maar Xeno fans zullen er wel blij mee zijn en ik gun het ze. Ik hoop ook nog op een reguliere Direct, maar ik ga nergens vanuit (al helemaal niet van roddels van zogenaamde leakers).

0

Aanbevolen voor jou