Xcom: Enemy Within is uitbreiding voor Xcom: Enemy Unknown | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

De uitbreiding moet een extra laag aan tactische mogelijkheden bieden en speelt zich af ten tijde van Enemy Unknown. Verhaaltechnisch worden een paar dingen aangepast, maar het einde van de game wordt niet veranderd. Enemy Within verschijnt in ieder geval in de Commander Edition van Xcom: Enemy Unknown. Daarnaast komt er ook een lo e release. Of Enemy Within als DLC beschikbaar komt voor de consoleversie, konden DeAngelis en Gupta nog niet laten weten.

Nieuw in de uitbreiding is dat spelers zogenaamde Meld kunnen verzamelen, waarmee verschillende nieuwe soorten wapens zijn uit te vinden, alsook genetische bonu en voor soldaten. Zo is het mogelijk om breinmodificaties uit te vinden waardoor vijanden soldaten moeilijker kunnen hypnotiseren, of die soldaten minder snel in paniek laten raken. Ook is het mogelijk om cybernetische soldaten te bouwen, deze vallen onder de nieuwe kla e Mech-trooper. Er zijn ook nieuwe vijanden die onder deze kla e vallen, zoals de Mechtoid, een mechanische Sectoid.

Nieuwe maps

De game bevat een aantal nieuwe maps en oude maps zijn geüpdatet met het goedje Meld. Dit zit in containers die slechts tijdelijk op het speelveld aanwezig blijven. Hierdoor moeten spelers uitgedaagd worden om soms meer risico’s te nemen. De basis vanuit waar alle besli ingen worden genomen, krijgt geen andere rol in Enemy Within. In de multiplayerstand is het aantal maps verdubbeld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou