Xbox gamers gezocht! | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Zoals ik al beschreven heb zijn de meeste vrienden van mij helemaal fan van CoD. Niet gek, want zo heb ik veel van ze leren kennen. Nu ik CoD de laatste tijd een beetje zat aan het worden ben, vooral na de flop die Modern Warfare 3 voor mij was, speel ik steeds vaker Battlefield en ook vaak weer mijn oude Forza 3. Ik zie nu in hoeveel ik heb gemist door alleen maar op CoD gefocust te zijn. Komende week krijg ik (als het een beetje meezit) een mooi pakketje met FIFA 12 erin. Daar zal ik een heleboel plezier mee gaan beleven, maar ook daar zal ik af en toe (of mi chien juist wel vaak) online willen. Maar met maar 1 of 2 vrienden die regelmatig FIFA spelen zit veel online FIFA spelen er ook niet in. Of blijft in ieder geval het plezier beperkt. Nu ben ik dus op zoek naar xbox gamers.

Battlefield 3 heb ik al heel veel uren inzitten. K/d tu en de 1.20 en de 1.30 en ik zit, als ik het me goed herinner, op level 32 ofzo. Maar ik merk dat het veel minder leuk is om in je eentje te spelen dan met een paar vrienden. En dan de vrienden waar ik af en toe mee speel kloot ik harstikke graag mee, en daar hebben we dan ook veel plezier in, maar ik wil ook af en toe gewoon eens als een team harstikke goed spelen. Niet dat ik als enige van onze hele squad positief sta, of sterker nog (dit was laatst het geval) 18 om 1 sta en de vriend waar ik toen mee speelde 4 om 13 stond, en we dus verliezen op het slechte spel van mijn vrienden. Wat ik gewoon jammer vind, want zelfs als ik kloot met c4 ofzo probeer ik nog gewoon goed en stevig positief te staan. Ik wil niet als zo'n MLG Clan Leader klinken die je helemaal de ... in scheldt als je een keertje negatief gaat, maar ik wil wel graag winnen en in ieder geval merken dat je je best doet. 

Dan Forza. Forza 3 spelen natuurlijk heel weinig mensen meer. Mi chien onderschat ik hier de GNL community een beetje, maar mi chien ben ik de enige die dit spel nog actief speelt. Dus vraag ik mij af of er mensen zijn die ook voor Forza Horizon gaan, of zelfs nog Forza 3 spelen, en die dat (als er bijvoorbeeld online free roam ofzoiets zou zijn) met mij online zouden willen spelen. Datzelfde geldt voor Most Wanted. Het is natuurlijk vroeg om iets over die 2 spellen te zeggen. Ze zijn naar mijn weten nog niet eens officieel aangekondigd door de makers, maar het lijkt me wel gewoon lachen dat ik destijds dat lekker online kan spelen. Daarnaast dacht ik dat ik het toch gelijk onder mijn stukje van BF3 kon plakken. Als je trouwens Burnout Paradise ook hebt (ik speel het niet zo vaak meer, maar mi chien zou dit wel leuk kunnen zijn) en dat online wilt spelen, mag je me gewoon een friend request sturen. Mijn gamertag geef ik zometeen.

Daarnaast is er nog FIFA 12. Deze donderdag word ik dus 16 (yay) en krijg ik dus, als het een beetje meezit ;p, FIFA 12. Iemand intere e om dat online te spelen, een beetje te kloten, een beetje hooghouden in ranked matches, scoren van metertje of 30, enzovoort? Stuur maar een friend request.

Mijn GT op XboxLive is 'MechoEcho', natuurlijk zonder de hoge komma's, maar dan weet je dat er geen gekke spaties ofzo bijzitten. Zeg eerst maar even in de reacties als je me toevoegt, PM me desnoods (als je dat niet in een reactie wilt zetten) je GT en add me dan maar. Ik hoop dat ik een beetje reacties krijg. (:


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou