World of Warcraft-uitbreiding Dragonflight verschijnt nog dit jaar

World of Warcraft-uitbreiding Dragonflight verschijnt nog dit jaar

Dragonflight, de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft, moet nog ergens dit jaar uitkomen.

Dat heeft Blizzard bevestigd. Er is nog geen precieze releasedatum bekend voor de eerder dit jaar onthulde uitbreiding, maar nu is in ieder geval duidelijk dat het nog ergens in 2022 uitkomt.

Er zijn daarnaast drie edities van de game aangekondigd die zijn te reserveren - een 'Base Edition' waarbij spelers wanneer ze het reserveren ook de in-game pet Drakks ontvangen, een Heroic Edition met naast Drakks ook de Murkastrasza-pet, een levelboost naar 60 en een Tangled Dreamweaver-mount ene tot slot de Epic Edition met al het bovenstaande en de Diadem of the Spell-keeper head-slot transmag, de Wings of Awakening back-slot transmog in vijf verschillende kleuren, het Timewalker's Hearthstone-effect en dertig dagen aan gametijd. Ook komt er een fysieke Collector's Edition uit waarvan hieronder een foto is te zien.

Dragonflight werd eerder dit jaar aangekondigd. Spelers reizen in de uitbreiding af naar de Dragon Isles. De nieuwe locatie wordt als weelderig en 'oer' omschreven. Dragonflight introduceert een nieuw hybride ras, de Dracthyr Evokers. Zij beginnen bij level 58 en kunnen zich aan zowel de Horde als de Alliance aansluiten. Ze hebben twee vormen: hun draakachtige avatars die tijdens gevechten worden gebruikt en hun menselijke vormen wanneer ze met mensen uit Azeroth praten. Daarbij worden er draken toegevoegd waar spelers op kunnen vliegen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk voor sommigen, maar geef mijn portie maar aan fikkie. Na 17 jaar ben ik er echt klaar mee. Het verhaal is ook wel klaar en op.

0

@gamerlezer Welk verhaal? Je speelt een MMO niet echt voor een verhaal maar ik speel liever Elder Scrolls Online op dit moment.

0
test

@gamerlezer grappig, ik speel het sinds WOTLK af en aan, maar nog nooit zo serieus als deze xpack. True het verhaal is meh, maar heb der toch nog erg veel plezier mee. Ook alle TLC die er de laatste tijd omheen gedaan wordt om de slinkende playerbase te behouden doet het voor mij erg goed.

0

Aanbevolen voor jou