World of Warcraft-uitbreiding Dragonflight onthuld

World of Warcraft-uitbreiding Dragonflight onthuld

Blizzard heeft de nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft onthuld, genaamd Dragonflight.

Er gingen al geruchten dat de nieuwe uitbreiding zo zou gaan heten, maar gisteravond werd het tijdens een livestream officieel onthuld. Spelers reizen in de uitbreiding af naar de Dragon Isles. De nieuwe locatie wordt als weelderig en 'oer' omschreven. 

Dragonflight introduceert een nieuw hybride ras, de Dracthyr Evokers. Zij beginnen bij level 58 en kunnen zich aan zowel de Horde als de Alliance aansluiten. Ze hebben twee vormen: hun draakachtige avatars die tijdens gevechten worden gebruikt en hun menselijke vormen wanneer ze met mensen uit Azeroth praten.

Daarbij worden er draken toegevoegd waar spelers op kunnen vliegen. Deze draak kan volledig worden aangepast naar de smaak van de speler. Ook kan de draak geüpgraded worden om zo sneller te worden of grotere afstanden af te leggen.

Naast deze nieuwe opties moet Blizzard ook verbeteringen doorvoeren in bestaande elementen van World of Warcraft. Zo moet het talentensysteem op de schop gaan en moet de UI aangepast worden. Het is nog niet bekend wanneer de uitbreiding uitkomt. Meer informatie is op de officiële website te vinden.

Blizzard heeft ook aangekondigd dat later dit jaar Wrath of the Lich King naar World of Warcraft Classic komt. Spelers ontvangen een boost naar level 70 voor wie Burning Crusade Classic niet hebben gespeeld, achievements, een verbeterde Barber Shop en natuurlijk de nieuwe zones Borean Tundra en Howling Fjord. De Dungeon Finder uit de oorspronkelijke uitbreiding keert echter niet terug.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik krijg een erg been there done that gevoel. En dan heb ik wow al jarenlang niet gespeeld. Die cinematic kan zo van een andere game zijn. De wow vibe is helemaal weg. Wordt het niet tijd voor eens wat anders in plaats van die koe helemaal uit te melken?

0

@ShadowKiller In essentie is WoW ook niet veel veranderd qua gameplay hoewel retail en classic wel een wereld van verschil zijn. Voor nieuwkomers in het MMO genre is het nog steeds een ervaring zoals wij misschien ook vroeger hadden. Daarnaast zou ik voor oldtimers WoW alleen aanraden om terug heen te keren als je het met een leuke groep vrienden kan spelen of deze denkt te vinden. Voor mij persoonlijk haal ik plezier uit enigszins een uitdaging wat leuker word als ik dit met een groep vrienden doe. Eerst moet je door de faceroll gameplay heen omdat het zo makkelijk gemaakt is wat een paar weken kost waarna het uitdagender wordt alleen als je hier bent en het met pugs moet doen kan dit frustrerend zijn en mis ik ook het groepselement, socializen en humor die je deelt. Alsnog koop ik vaak de nieuwe expansion wel waar ik een maand gametime ingooi en een deel van de dungeons en level experience doorspeel en vervolgens tegen de punten die ik net aangaf aan loop en weer stop.

0
test

Moet eerlijk zeggen dat wij na de presentatie een beetje Meh gevoel hadden... terwijl we er wel naar uitkeken. Deze nieuwe wereld voelt op het eerste oog een beetje koeltjes, geen verhaal of een volgende slechterik/leger (mischien is het wel juiste punt om er mee te stoppen). De cinematic was ook zonder dialoog...De deepdive kon me me niet meer enthousiasmeren. Nee, valt een beetje tegen op het eerste oog. Maargoed, het duurt nog even.

0

Aanbevolen voor jou