Wolkenkrabber met honderd verdiepingen onthuld voor The Division 2

Wolkenkrabber met honderd verdiepingen onthuld voor The Division 2

Het speltype Summit is onthuld voor The Division 2. Ubisoft deelde de nieuwe modus tijdens hun wekelijkste stream State of the Game.

In het PvE-speltype Summit betreden spelers een wolkenkrabber met honderd verdiepingen, die spelers een voor een moeten veroveren. Ze nemen het op elke etage op tegen vijanden van de verschillende facties uit het spel. Er komen ook baasgevechten en andere missiedoelen voor in het gebouw.

Hoe hoger de speler komt, hoe moeilijker de uitdaging wordt. Je kunt het in je eentje spelen of met maximaal drie vrienden. Het aantal vijanden en de algehele moeilijkheidsgraad schaalt dan op.

Het nieuwe speltype doet denken aan de geliefde modus Underground van de eerste The Division. In dat speltype verkenden spelers een serie ondergrondse tunnels, die ook willekeurig werden gegenereerd. Dit soort speltypen zijn bedoeld om de endgame van het spel uit te breiden en content te bieden waar spelers vaker naar terugkeren.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op zich wel vet; maar gaat het qua surroundings niet heel snel the same worden?

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Best gaaf idd. Doet me ook wat denken aan Die Hard Trilogy op de eerste PS, dat flatgebouw waar je de gijzelaars vloer voor vloer moest redden. Episch was dat.

0

Aanbevolen voor jou