Win Super Mario Odyssey!

Win Super Mario Odyssey!

Voor Nintendo Switch

Nu de Super Mario Bros. Movie uit is mogen we de beste Mario-game op de Switch weggeven: Super Mario Odyssey.

Wat moet je daarvoor doen? Ga naar de website van bol.com, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) vul die hieronder in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Super Mario Odyssey verscheen in 17 en kreeg een 9,5 van Michel Musters in de review op Gamer.nl:

"Super Mario Odyssey is een feest voor Mario-fans en minstens zo leuk voor gamers die voor het eerst aan de slag gaan met Nintendo’s mascotte. De game puilt uit van de content en combineert alle sterke elementen uit de langlopende reeks tot een coherent geheel. Odyssey had perfect kunnen zijn door enkele kleinere levels uit te breiden, en ook de manier waarop je Power Moons verzamelt wordt na flink wat uren spelen ietwat doorzichtig. De kleine kritiekpuntjes doen echter nauwelijks af aan wat zonder twijfel de beste 3D-platformgame in jaren is."

Mario Odyssey werd daarnaast door Gamer.nl verkozen als beste game van het jaar 2017 vanwege de 'opeenstapeling van heerlijke momenten die zelfs het meest verzuurde gamershart doen smelten.'

Lees hier meer over de gelijkenissen tussen Odyssey en Super Mario 64.

Vorige week wonnen Mark en Joël Resident Evil 4 voor de Xbox Series X en S.

Meedoen

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou