Weer vier Ubisoft-games komen naar Steam

Weer vier Ubisoft-games komen naar Steam

Waaronder Far Cry 6

Ubisoft brengt dit jaar zeker vier games naar de digitale winkel van Steam. Dat blijkt uit de nieuwe Steam-pagina's voor deze spellen.

Op 11 mei komt eerst Far Cry 6 naar Steam, gevolgd door Riders Republic op 8 juni. Vanaf 15 juni kunnen gamers Rainbow Six Extraction op het platform vinden en tot slot verschijnt Monopoly Madness op 22 juni op Steam. 

Het is niet duidelijk waarom voor deze specifieke datums is gekozen. De games zijn al op pc speelbaar, alleen niet via Steam.

Ubisoft heeft sinds 2019 de winkel van Valve een aantal jaren links laten liggen, toen bleek dat The Division 2 alleen via de Epic Games Store en Ubisofts eigen launcher zou worden verkocht. Sinds vorig najaar is de uitgever echter weer begonnen om spellen op Steam uit te brengen. Eerder verschenen Roller Champions en Assassin's Creed Valhalla er al op.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar dan heb je naast Steam nog altijd Uplay, of hoe het inmiddels heet, nodig? Dat mis ik dan in dit artikel. Waarom zou je het willen om twee launchers tegelijk nodig te hebben voor een game?

0

@Vogeltje Om al je profiel logica op 1 plek te hebben, Steam, Gog en Epic zijn niet meer dan een thin client. Zaken zoals achievements en bonus punten dat doet Ubisoft allemaal via hun eigen platform. Ik vind het verder wel prima, je merkt er na de eerste boot geen zak van dat de Ubi launcher erachter zit.

0

Aanbevolen voor jou