Watch Dogs Legion verschijnt in januari op Steam

Watch Dogs Legion verschijnt in januari op Steam

Watch Dogs Legion is vanaf 26 januari op Steam verkrijgbaar.

Dat blijkt uit de Steam-pagina voor de game die uit het niets online is gekomen. Het was nog niet aangekondigd dat het spel naar Steam kwam. Er zijn nog geen prijzen bekend, maar wel duidelijk is dat er een standaard editie, Gold Edition en Ultimate Edition uitkomt. 

Ubisoft brengt sinds kort weer games uit op Steam. Assassin's Creed Valhalla is al beschikbaar en later worden ook Roller Champions, Anno 1800 en Immortals Fenyx Rising toegevoegd op Steam.

Watch Dogs Legion kwam oorspronkelijk in het najaar van 2020 uit. Het is de derde game in de hackerreeks. In dit deel kunnen spelers alle inwoners van Londen rekruteren en vervolgens besturen.

Gamer.nl gaf een 6,5 aan de game toen hij uitkwam: "Watch Dogs Legion heeft met een legioen aan willekeurig gegenereerde personages een geweldig uitgangspunt, maar door de eentonige missiestructuur voelt wisselen tussen deze personages maar zelden cruciaal. Daardoor vallen juist de andere tekortkomingen - zoals het wel heel erg doodse London – meer op. Dat is pijnlijk, want ergens in Legion schuilt een gedurfde openwereldgame die nu vooral blijft hangen in bekende clichés."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goed dat ubisoft deze topper ook op steam uitgeeft. Echter was het maar een kleine moeite om de pc versie op een ander beschikbaar platform te kopen.

0

@ShadowKiller Wat vond je er een topper aan? Ik vond dit echt een GTA voor kids. Zo simpel allemaal, en geen enkel diepgaand personage.

0
test

Te laat.. Voor mij in ieder geval.

0

Aanbevolen voor jou