Wasteland 2-studio brengt vervolg Torment naar Kickstarter | Gamer.nl

Wasteland 2-studio brengt vervolg Torment naar Kickstarter | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Het is nog niet bekend hoeveel geld InXile vraagt om Torment: Tides of Numenera, het spirituele vervolg op RPG Planescape: Torment, te kunnen financieren. Dat zal morgen duidelijk worden wanneer de actie live gaat.

De game speelt zich niet langer af in Planescape, maar in Numenera, een setting gecreëerd voor de gelijknamige pen en papier-RPG van Monte Cook. Volgens InXile moeten spelers zich in Torment de vraag stellen of één leven belangrijk is. "Numenera's Ninth World is een fantastische visie van een wereld waarin gigantische samenlevingen continue opkomen en verdwijnen, met alleen steden, monumenten en artifacten die achter blijven als herinnering."

Chris Avellone, de lead designer van Planescape: Torment, heeft goedkeuring gegeven aan InXile om het spirituele vervolg te ontwikkelen. Avellone werkt zelf op dit moment ook aan een Kickstarter-project dat met succes gefinancieerd is, Obsidian's Project Eternity. InXile ontwikkelt ondertu en ook Wasteland 2, dat vorig jaar bijna 3 miljoen dollar binnenhaalde. In februari toonde InXile de eerste gameplay van Wasteland 2.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou