Update: Waar kun je de SNES Classic Mini bestellen? | Gamer.nl

Update: Waar kun je de SNES Classic Mini bestellen? | Gamer.nl

Update 14-3-2018: De SNES Classic Mini is bij veel winkels inmiddels weer op voorraad.

De SNES Cla ic Mini is moeilijk verkrijgbaar op dit moment. We hebben de lijst weer geüpdatet met informatie over de bestelmogelijkheden van de kleine console van Nintendo. Op Marktplaats worden meerdere pre-orders aangeboden, vaak voor de dubbele prijs. Vermoedelijk worden tijdens de lancering eind deze week meer apparaten beschikbaar.

Lees alles over de SNES Cla ic Mini in onze uitgebreide review.

Nintendo bewijst wederom onvoorspelbaar te zijn door geheel onverwachts de Nintendo Cla ic Mini: Super Nintendo Entertainment System (SNES Cla ic Mini in het kort) aan te kondigen. Hieronder houden we een lijst bij met waar het apparaatje te bestellen is.

De SNES Cla ic Mini gaat rond de 79,99 en 99,99 euro kosten en komt met twee controllers en 21 games, waaronder het nooit eerder verschenen Star Fox 2. Lees hier meer over de SNES Cla ic Mini.

Momenteel zijn er weinig webwinkels die nog bestellingen aannemen. Verschillende gebruikers hebben gemeld nog reserveringen te kunnen plaatsen bij lokale gamewinkels.

Deze lijst wordt vaak geüpdatet, dus houd deze pagina in de gaten voor updates. Tips voor het kopen van een SNES Cla ic Mini zien we graag terug in de comments!

Nederlandse webwinkels

Media Markt - 99,01 euro

Bol.com - 107,99 euro

Wehkamp - 89,99 euro

YourGameZone.nl - 98 euro (Niet beschikbaar)

Nedgame - 99 euro

Gameshop Twente - 89,50 euro

GameMania - 89,98 euro

Game-outlet - 89,94 euro

Consoleshop/Cool Blue - 99 euro

BartSmit.com - 89,99 euro (Niet beschikbaar)

Conrad - 115 euro

Intertoys - 89,99 euro

SNES Cla ic Mini
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou