Vr-mod Horizon Zero Dawn uitgebracht

Vr-mod Horizon Zero Dawn uitgebracht

Bekende modder Luke Ross heeft een vr-mod voor Horizon Zero Dawn uitgebracht.

Daarmee is de game voor het eerst speelbaar vanuit het eerstepersoonsperspectief. De ontwikkelaar maakt het onder andere mogelijk om Aloys model te verwijderen om te voorkomen dat het haar van het personage constant in beeld komt. De mod is te downloaden voor Patreon-leden.

Luke Ross ontwikkelde eerder mods voor onder andere Red Dead Redemption 2 en de Mafia Trilogy. Bekijk hieronder acht minuten aan gameplay van UploadVR.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit wordt leuk over een paar jaar als de GPU's dit simpel kunnen draaien en het spel ook motioncontrollers ondersteund. Zie natuurlijk liever gewoon dat Sony zelf VR in deze games inbouwt.

0

@SuperDre Ik heb GTA5 in VR geprobeerd met 3080 waar je met 1200x1200 resolutie ongeveer 90 fps steady haalt. Dat klinkt goed alleen in VR ziet het er super pixelachtig uit wat behalve het begin element om de game in VR te spelen tof is om te ervaren na enige tijd zeer vervelend wordt. Er zijn echter veel iets oudere games die grafisch te doen zijn en op hoge resolutie kunnen draaien waar je wel al een strakke VR ervaring mee kan hebben waar voor nu beter de focus op kan liggen denk ik. Of custom gemaakt voor VR zoals je zegt kan ook natuurlijk. Over enkele jaren als de GPU`s weer krachtiger zijn geworden zijn dit soort AAA titels hopelijk wel goed te spelen indd.

0
test

@004 Nouja, de beelden die ik heb gezien van GTA5 in VR laten gewoon een standaard beeld zien, helemaal niet pixelachtiger dan een hoop andere VR games. Dus ik vraag me af hoe zeer je meer verwacht en ik ken genoeg mensen die gewoon snobs zijn als het om graphics aan komt (ik zeg dus niet dat jij dat ook bent, maar ik ken er teveel die snel al over 'lage graphics' praten als het op VR aan komt). Zelf heb ik de HTC Vive Pro, maar nog met een 2060Super omdat de huidige kaarten gewoon krankzinning zijn wat betreft prijs. Maar mij maakt het dus niet zo uit, als de ervaring maar goed is (en dus relatief vloeiend), voor mij is 'lage graphics' niet immersion breaking, stotterig en artifacts rondom bewegende delen dan weer wel.

0

Aanbevolen voor jou