Vr-game gebaseerd op Peaky Blinders moet trouw aan serie blijven

Vr-game gebaseerd op Peaky Blinders moet trouw aan serie blijven

De aankomende vr-game Peaky Blinders: The King's Ransom moet trouw blijven aan de serie.

Dat laat ontwikkelaar Maze Theory aan Gamespot weten. De game speelt zich tussen het vierde en vijfde seizoen van de serie af - in 1928. "We willen een verhaal vertellen dat trouw en authentiek (aan de serie) aanvoelt, maar ook origineel is", aldus studiohoofd Russ Harding. "Er waren interessante periodes tussen de seizoenen die ons de vrijheid geven om op verkenning te gaan met producenten Caryn Mandabach en Steven Knight."

Diverse acteurs uit de serie moeten hun rollen in de game voortzetten. Zo keert Cillian Murphy terug als Tommy Shelby en is Paul Anderson als Arthur Shelby te zien. Het personage Polly zit ook in de game, maar wordt gespeeld door een andere actrice, aangezien Helen McCrory, die het personage in de serie vertolkte, is overleden.

Peaky Blinders: The King's Ransom moet ergens dit jaar op vr-apparaten verschijnen. Hier is de officiële website te bezoeken en hieronder is een teaser trailer te zien. Het zesde en tegelijk laatste seizoen van de serie wordt vanaf 27 februari op de BBC uitgezonden. Volgend jaar wordt er een film geschoten.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi dat het laatste seizoen er aan komt, kan ik de serie daarna eindelijk eens gaan kijken. Van de game is nog weinig te zeggen, geen gameplay beelden in de teaser.

0

Aanbevolen voor jou