Voormalige gamejournalist: 'Nintendo Direct vindt op 29 juni plaats'

Voormalige gamejournalist: 'Nintendo Direct vindt op 29 juni plaats'

Alanah Pearce, een voormalige gamejournalist die nu bij Santa Monica Studios werkt, claimt te hebben vernomen dat een nieuwe Nintendo Direct op 29 juni wordt uitgezonden.

Dat meldde Pearce tijdens een recente Twitch-stream. "Ik geloof dat een Nintendo Direct op 29 juni wordt uitgezonden. Is dat niet aangekondigd? Je hebt het hier gehoord. Laat het me checken." Vervolgens bekeek ze haar notities, en meldde ze: "Ik heb het opgeschreven... de 29e, yep. 29 juni, Nintendo Direct."

Het is niet duidelijk hoe Pearce weet dat de Nintendo Direct op 29 juni wordt uitgezonden. Ook gaf ze niet prijs wat Nintendo tijdens de uitzending zou kunnen aankondigen.

VGC meldt dat het soortgelijke berichten heeft gehoord over een Nintendo Direct later deze maand. Veel fans wachten met smart op een nieuwe Direct, aangezien Nintendo normaliter rond E3 een uitzending online plaatst. E3 gaat dit jaar niet door, maar de afgelopen dagen hebben diverse andere bedrijven, waaronder Microsoft en Sony, wel presentaties uitgezonden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Lets eat kids. Lets eat, kids. Use a comma. Save lives.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou