Voormalige Fallout-makers kondigen rpg Wyrdsong aan

Voormalige Fallout-makers kondigen rpg Wyrdsong aan

Voormalige ontwikkelaars van games als Fallout en The Elder Scrolls hebben hun nieuwe openwereld-rpg Wyrdsong aangekondigd.

Wyrdsong wordt ontwikkeld door Something Wicked Games, een nieuwe studio van Jeff Gardiner en Charles Staples. Laatstgenoemde werkte als lead designer en design director aan respectievelijk Fallout: New Vegas en The Outer Worlds, terwijl Gardiner bij Bethesda aan spellen als Fallout 4 en The Elder Scrolls 5: Skyrim heeft gewerkt.

Wyrdsong speelt zich in een alternatieve versie van Portugal tijdens de Middeleeuwen af, waarbij het spel er voor moet zorgen dat gamers "de aard van de realiteit in twijfel trekken". Daarbij moeten gemaakte keuzes en de consequenties die daaruit voortvloeien een belangrijk onderdeel van de ervaring worden.

De eerste teaser trailer, die hieronder is te bekijken, toont nog geen gameplay. In plaats daarvan is er een personage bovenop een kasteel te zien, waarna er naar een soort schaduwdimensie geschakeld lijkt te worden.

Het is nog niet bekend wanneer Wyrdsong of op welke platforms de game uitkomt. De studio heeft op moment van schrijven maar vijftien werknemers, terwijl men er ongeveer zeventig nodig heeft. Het Chinese NetEase heeft wel 13,2 miljoen dollar in de studio geïnvesteerd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

2 man die aan Fallout hebben mee gewerkt, wil niet zeggen dat dit een geweldige game wordt.

0

Aanbevolen voor jou