Volgende game maker Minecraft 'in de ijskast' | Gamer.nl

Volgende game maker Minecraft 'in de ijskast' | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Volgens Per on is de game nog lang niet klaar en zijn er momenteel twee prototypes. "Deze zijn nog niet echt leuk, maar ik voel dat het leuk kan worden omdat er nog niets te doen valt." Op de vraag of hij het project ooit uitbrengt, antwoordt hij: "Het ligt eraan of het alleen aan mij gaat liggen en ik nog steeds deze vreemde druk ga voelen." Per on geeft aan dat hij andere ontwikkelaars binnenhaalt en het team gaat uitbreiden om er zeker van te zijn dat de game gemaakt gaat worden.  

0x10c

0x10x is volgens Per on een soort ruimteavontuur, "een first-person-ren-rond-en-probeer-je-schip-intact-te-houden-game." Per on geeft aan dat de game overeenkomsten heeft met Minecraft. "De dingen die jou overkomen, zijn willekeurig gegenereerd", en hij vervolgt, "je kunt je schip aanpa en, je hebt de controle hoe het [schip] uiteindelijk werkt." 

Een groot deel van de game bestaat uit een programmeerbare CPU van je schip, waardoor spelers eigen ervaringen kunnen maken en delen met andere spelers. Per on geeft hierbij echter wel aan dat, hoewel de game modding ondersteunt, er in eerste instantie niet zoveel is aan te pa en als in Minecraft. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou