Vis verslaat twee gyms in Pokémon Ruby

Vis verslaat twee gyms in Pokémon Ruby

Een Siamese kempvis heeft het voor elkaar gekregen om twee Gym Badges te winnen in Pokémon Ruby. De eigenaar van de vis streamde zijn avontuur op Twitch en YouTube.

De eigenaar van de vis had een camera achter de kom van Maurice geïnstalleerd die de bewegingen van de vis traceerde die vervolgens werden gebruikt als input voor de game.

De vis met de naam Maurice begon met de starter Torchic en gaf hem de bijnaam Nohohohoho. Maurice kreeg het in de 725 uur dat hij Pokémon Ruby speelde voor elkaar om meerdere pokémon te vangen en de eerste twee gym badges te winnen. Een aantal hoogtepunten van zijn Pokémon-avontuur zijn hieronder te bekijken.

Of Maurice de Siamese Kempvis nog een Pokémon-avontuur gaat starten is nog niet bekend.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beter gezegd, RNG verslaat twee gyms :)

0
test

Is dit niet ultiem bewijs dat de "gameplay" van deze "game" echt niks voorstelt? Ik bedoel, het is pas echt nieuws als een vis twee headshots weet te maken met een sniperrifle in Battlefield :D

0

@TheChief Nee joh, eerdee bewijs dat als je een aap achter een typmachine zet, er de kans is dat ie een sonnet van Shakespeare eruit ramt. Dit zegt meer over intentionaliteit (bewust handelen) dan over RNG. De aap heeft nu de eerste twee zinnen correct, zegmaar.

0
test

@TheChief Nee, eerder dat de game eigenlijk zo is gemaakt dat je met elke stap in principe vooruitgang boekt.

0

Aanbevolen voor jou