'Vijftien procent eigenaren PS3 en X360 willen Natal en Move' | Gamer.nl

'Vijftien procent eigenaren PS3 en X360 willen Natal en Move' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Uit de resultaten uit het onderzoek van QTX blijkt dat slechts acht procent van de Xbox 360 gebruikers van plan zijn om Natal te kopen, terwijl Sony's Move slechts door zes procent van de PlayStation 3-gebruikers gekocht zou worden. Daarnaast meldt QTX dat de gemiddelde leeftijd van consumenten die de intentie heeft om Natal te kopen 25 jaar is, ten opzichte van 28 jaar als het gaat om mensen die Move aan zouden willen schaffen.

Verder zijn dertig procent van de consumenten die Move willen aanschaffen vrouw, ten opzichte van twintig procent vrouwen die Natal willen aanschaffen. In de periode van 23 mei tot 5 juni zijn er in totaal tweeduizend gamers ondervraagd. De lage percentages zijn gedeeltelijk te verklaren vanwege het gebrek aan duidelijke informatie over de bewegingsgestuurde controllers van Microsoft en Sony. Er is nog steeds weinig informatie over de prijs van de controllers, de releasedatum en de games die beschikbaar zijn bij de lancering van de controllers.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou