Vierde Fire Emblem Engage-uitbreiding nu beschikbaar

Vierde Fire Emblem Engage-uitbreiding nu beschikbaar

Ook is er een gratis update uitgekomen

Het vierde en tegelijk laatste uitbreidingspakket van Fire Emblem Engage is sinds vandaag beschikbaar.

Dit pakket levert nieuwe klassen en een nieuw verhaalscenario genaamd Fell Xenologue, met nieuwe personages, locaties en maps. Alear wordt naar een verstoorde versie van Elyos geleid door een mysterieuze stem die om hulp vraagt. Samen met de drakentweeling Nel en Nil maakt Alear een nieuwe reis om de zeven Emblem Bracelets te verzamelen.

Fell Xenologue is speelbaar na het uitspelen van Chapter 6 en het ontgrendelen van de vaardigheid om voorwerpen te transformeren met de Ancient Well in de Somniel. De dlc is beschikbaar voor mensen die de uitbreidingspas aanschaffen.

Naast de uitbreiding is ook de gratis update 2.0.0 voor de game uitgekomen. Daarmee zijn niet alleen diverse bugs opgelost, maar kunnen mensen die Fire Emblem Heroes op mobiel spelen ook speciale items downloaden in Fire Emblem Engage.

Fire Emblem Engage kwam begin dit jaar uit op Nintendo Switch. Denian Franken gaf een 8 aan het spel op Gamer.nl: "Fire Emblem Engage laat het sociale sim-aspect van Three Houses varen en draait daarom weer grotendeels om de strategie. De tactische gevechten zijn voornamelijk dankzij de nieuwe Emblem Rings intenser dan we de laatste games gewend waren. Nieuwe soorten skills en aanvallen zetten het slagveld soms echt op z’n kop, met vermakelijke resultaten."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou