Vier games aan Nintendo Switch Online-retroconsoles toegevoegd

Vier games aan Nintendo Switch Online-retroconsoles toegevoegd

Nintendo heeft een viertal games aan diverse retroconsole-apps op Nintendo Swich Online toegevoegd.

Er zijn twee Game Boy-spellen toegevoegd. Kirby's Dream Land 2 is een klassieke platformer waarin spelers met Kirby de bruggen die de zeven Rainbow Islands met elkaar verbinden probeert te vinden, terwijl BurgerTime Deluxe een arcadegame is waarin spelers ingrediënten moeten vinden in een hectische keuken om een hamburger te maken.

Daarnaast wordt het NES-spel Xevious toegevoegd. Spelers besturen een zogeheten Solvalou Fighter die met verschillende wapens verschillende UFO's en basissen moet vernietigen. Op de Super NES-app tot slot is Side Pocket toegevoegd, een poolgame uit 1993.

De Game Boy-, NES- en SNES-apps op Nintendo Switch zijn beschikbaar voor iedereen die een Nintendo Switch Online-abonnement heeft.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kirby is leuk, maar de rest is op z'n zachtst gezegd.. Meuk.

0
test

@MooiMan Haha inderdaad, zonde dat ze daar tijd en moeite in hebben gestoken. Ik verwacht niet dat er ook maar iemand is die op die games zit te wachten.

0

@Fr3nzy Lijkt mij ook niet. Er zijn nog genoeg mooie klassiekers die ze uit kunnen brengen, dus wat mij betreft mogen ze dit soort bocht achterwegen laten.

0

Aanbevolen voor jou