Videoclip van Ed Sheerans Pokémon-nummer uitgebracht

Videoclip van Ed Sheerans Pokémon-nummer uitgebracht

Ed Sheeran heeft een videoclip uitgebracht waarin het complete Pokémon-nummer dat hij heeft gemaakt te horen is.

Eerder deze week hintte de muzikant al naar het nummer, genaamd Celestial, en hieronder is de uiteindelijke videoclip te bekijken en het hele nummer te horen. In de muziekvideo zijn pokémon zoals Pikachu en Charizard te zien. 

Ook aangekondigd is dat het nummer in het later dit jaar te verschijnen Pokémon Scarlet en Violet te horen zal zijn, al is niet duidelijk in wat voor vorm precies.

Sheeran heeft eerder al toegegeven een grote fan van Pokémon te zijn. Zo zou hij gedurende een van zijn eerste tours tijdens het wachten Pokémon Red hebben gespeeld.

De nieuwste Pokémon-games, Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, komen op 18 november uit op de Nintendo Switch. De game speelt zich af in de Paldea-regio, een volledig open wereld waarin spelers zelf de volgorde van Gyms kunnen bepalen.

Spelers studeren in de games aan een universiteit. Afhankelijk van welke game gekocht worden, studeert men aan Naranja Academy of Uva Academy. Een ander belangrijk element van het verhaal is zogenaamde schattenjachten om aan mee te doen.

Ook uniek aan de game is dat spelers de gehele game met een Legendary Pokémon doorbrengen: Miraidon of Koraidon. Deze Pokémon passen zich aan afhankelijk van de acties die spelers willen ondernemen - zo kan er op gereden en gevlogen worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind het wel een leuk nummer moet ik zeggen!

0
test

Toffe clip

0

Aanbevolen voor jou