Video toont verschillen tussen Metroid Prime en remaster

Video toont verschillen tussen Metroid Prime en remaster

Met de komst van Metroid Prime Remastered zijn er inmiddels allerlei vergelijkingsvideo's beschikbaar die de oude en nieuwe versie van de game naast elkaar leggen.

Zo is hieronder een video van YouTube-kanaal ElAnalistaDeBits te zien, waarin de GameCube-game, de Wii-versie en de vandaag uitgekomen remaster van Metroid Prime worden vergeleken. In de beelden is duidelijk te zien dat voor de remaster nieuwe textures, belichting en verbeteringen in de spelomgevingen zijn doorgevoerd.

Metroid Prime Remastered werd gisteravond tijdens de Nintendo Direct aangekondigd. Spelers krijgen in deze versie van de game de optie om het spel met twee analoge sticks te besturen, al kan de oorspronkelijke besturing ook aangehouden worden.

Hoewel de digitale versie sinds vandaag beschikbaar is op Nintendo Switch, komt er op 3 maart ook een fysieke editie uit - in de VS verschijnt de fysieke editie later deze maand. De digitale versie kost 39,99 euro.

Metroid Prime verscheen in 2002 op de GameCube. In plaats van de tweedimensionale metroidvaniagameplay uit eerdere delen, hield dit spel een eerspersoonsperspectief aan. De game werd ontwikkeld door Retro Studios, dat ook twee vervolgen maakte. Het is niet bekend of die vervolgen ook naar de Switch komen.

Ondertussen werkt Retro Studios aan Metroid Prime 4, dat in 2017 middels een logo werd aangekondigd. In 2019 werd bekendgemaakt dat de ontwikkeling van de game opnieuw was gestart, maar sindsdien is er niets over naar buiten gebracht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ik ben het ook echt met je eens. Ik was al blij met enkel een simpele rerelease. Werd al blijer van een remaster maar dit is net dat beetje meer. Dit voelt een beetje als de remaster van Final Fantasy X waarbij ze ook dingen hebben vervangen in plaats van simpel de huidige textures updaten. Die game deed al alles goed wat een remaster zou moeten doen zonder een remake te zijn. En deze game straalt dat net zo uit. Ik ga deze pas in het weekend downloaden. Ik wil eigenlijk wachten tot een fysieke release maar ik vraag me af of ik kan wachten. Toch hoop ik wel dat Retro nog wel altijd met meer bezig is. Ze hebben prime 4 maar ook was er ooit sprake van een geheim project. Zou ook leuk zijn als ze snel met 2 nieuwe aankondigingen komen en nu het momentum houden. Retro is echt een van mijn favoriete studio’s, die leveren vrijwel altijd perfectie.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Oh damn die ben ik even vergeten. Misschien dan toch maar proberen te wachten tot maart. Dan kan ik eerst mezelf goed focussen op Hogwarts. En dan heb ik nog een backlog aan games die ik nu pas ontdekt heb. Poeh als dit jaar zo gaat beginnen en doorgaat op alle consoles dan wordt het een echt goed jaar.

0
test

@watashi wa maurice desu. Potverdrie. Ik heb het spel al twee keer en toch kan ik maar heel moeilijk wachten tot maart. Maar t zal wel moeten. De game heeft veel meer waarde voor me als ie tastbaar is. Bij veel games maakt t me niet uit, maar bij de top Nintendo franchises zit er voor mij eeen extra waarde aan verbonden. Een nostalgische.

0
test

@Luigi1985 Same. Deze game MOET ik hebben... Maar wel fysiek. Digitaal doet me niks haha :P

0

Aanbevolen voor jou