Vicarious Visions staat nu bekend als Blizzard Albany

Vicarious Visions staat nu bekend als Blizzard Albany

Vicarious Visions is officieel onderdeel geworden van Blizzard en staat nu bekend als Blizzard Albany.

Dat is via Twitter bekendgemaakt. Het team, dat bestaat uit zo'n tweehonderd mensen, blijft in Albany werken, maar gaat zich volledig richten op Blizzard-games.

Begin vorig jaar kondigde Activision Blizzard de plannen al aan om Vicarious Visions als ondersteunend team onderdeel te laten uitmaken van Blizzard. Dat kon toen rekenen op negatieve reacties van fans. De studio wordt door veel mensen geprezen om diens eigen games.

Vicarious Visions werd meer dan dertig jaar geleden opgericht. In 2005 werd het gekocht door Activision Blizzard en heeft het gewerkt aan franchises als Guitar Hero, Skylanders, Call of Duty en Destiny. Een aantal recente games van de studio zijn Tony Hawk's Pro Skater 1+2 en Crash Bandicoot N.Sane Trilogy.

Microsoft liet begin dit jaar weten plannen te hebben Activision Blizzard over te nemen. Het is niet bekend in hoeverre het bedrijf, mocht de overname doorgaan, van plan is om Vicarious Visions weer los te trekken van Blizzard. Daar zijn publiekelijk in ieder geval geen intenties over uitgesproken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beter gaat Blizzard Albany gewoon nog een paar Tony Hawks maken..

0

Aanbevolen voor jou