Vervolg I Wanna Be The Guy te downloaden | Gamer.nl

Vervolg I Wanna Be The Guy te downloaden | Gamer.nl

The King of Monsters. Die titel verdien je niet zomaar. Die titel krijg je als je daadwerkelijk de koning van de monsters bent, als je van het kaliber Godzilla (Gojira voor intimi) bent. We waren graag wat ouder geweest om zo met knikkende knieën voor een tv te kijken naar de originele Godzilla uit 1954. Toen was een man in een pak die op miniatuurhuisjes stampte nog voldoende om je de stuipen op het lijf te jagen. Anno 2015 is Godzilla meer een culticoon dan daadwerkelijk een angstaanjagend monster. Toch heeft de koning nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht, waardoor we toch graag weer heel Japan aan gort trappen in de nieuwste Godzilla-game.

I Wanna Be The Guy: Gaiden bestaat uit drie levels, die samen de eerste act van het spel vormen. Of er nog meer levels komen, is niet duidelijk; de ontwikkelaar van het spel vestigt zijn aandacht momenteel op een ander project.

De levels van I Wanna Be The Guy zijn berucht om de hoeveelheid vallen die erin verborgen zijn. Het spel is geïnspireerd door een aantal retrogames zoals Super Mario Bros. en Street Fighter, en leent ook achtergronden en personages van die games.  I Wanna Be The Guy: Gaiden is te downloaden via Gamejolt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou