Verkoop van mobiele Westworld-game stopgezet

Verkoop van mobiele Westworld-game stopgezet

De mobiele Westworld-game is niet meer te koop via de App Store en Google Play.

Ontwikkelaar Behaviour Interactive kondigde gisteren aan de game van de digitale winkels te halen. Daarnaast sluiten de servers van het spel in april, dus vanaf dan kunnen huidige spelers niet meer de game spelen. Men heeft tot 16 april om door te spelen en aangekocht in-game geld uit te geven.

Behaviour ontwikkelde in 2014 Fallout Shelter voor Bethesda. Het vorige zomer uitgebrachte Westworld, gebaseerd op de gelijknamige HBO-televisieserie, leek volgens Bethesda te veel op de Fallout-game. Er werd geclaimd dat de code van Shelter was gekopieerd voor Westworld, wat bleek uit het feit dat dezelfde bugs op plekken aanwezig waren.

Bethesda klaagde Warner Bros., de eigenaar van de Westworld-IP, aan, en de rechtszaak werd beslecht doordat Warner Bros. een onbekend bedrag aan Bethesda betaalde.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En het geld dat mensen eventueel in microtransacties hebben gestoken? Krijgen ze dat terug?

0
test

@Sander999 Helaas niet, er zijn geen refunds mogenlijk, dit kom uit hun TOS: All purchases are final and no refunds are available. hoofdstuk 6, 3e alinea : https://policies.warnerbros.com/terms/en-us/html/terms_en-us_1.0.0.html

0
test

@Sander999 DAT is dus het nadeel van online-only games en microtransacties, zodra de game stopt ben je alles kwijt. Dat is dus ook de reden waarom ik niet ga betalen voor online-only games, en zeker niet microtransacties, ik grind wel..

0
test

@SuperDre Mee eens, dit is echt schandalig.

0

Aanbevolen voor jou