Verfilming Five Nights at Freddy’s komt in oktober uit

Verfilming Five Nights at Freddy’s komt in oktober uit

In de bioscoop en op Peacock

Vanaf 27 oktober is de Five Nights at Freddy's-film te zien, zowel in de bioscoop als via streaming.

Dat heeft Jason Blum, de directeur van productiebedrijf Blumhouse, aangekondigd. "Zoals beloofd, jullie hebben er om gevraagd, Five Night at Freddy's-fans, en wij leveren. De Five Nights at Freddy's-film is op Halloween te zien vanaf 27 oktober 2023!" Variety heeft sindsdien gemeld dat Universal Pictures de film naar de bioscoop brengt, maar dat NBCUniversal de film vanaf dag één ook op Peacock streamt - in Nederland dus mogelijk via SkyShowtime.

Jaren geleden werd de verfilming van de horrorreeks al aangekondigd. Eind vorig jaar werd gemeld dat Emma Tammi, die in 2018 horrorfilm The Wind uitbracht, de nieuwe regisseur van de film werd. In 2015 zou de film nog geregisseerd worden door Gil Kenan (Monster House), waarna Blumhouse het project in 2017 overnam. In 2018 werd Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter) eraan verbonden, maar zonder succes.

De griezelige Five Nights at Freddy's-games hebben in korte tijd een grote schare fans verkregen. Scott Cawthon ontwikkelt de horrorgames nagenoeg helemaal zelf. In augustus 2014 bracht hij het eerste deel uit en er zijn sindsdien meerdere vervolgen verschenen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helaas niet geregisseerd door Uwe Bol.

0
test

@The_Stifmeister je zegt het wel sarcastisch, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik me toch behoirlijk vermaakt heb met verschillende van zijn films. Ga er dan ook wel in met dat het niets is en low budget. Maar Postal bv is toch geniaal.

0

Aanbevolen voor jou